RU
 

РФ намагається повернути під свій контроль острів Нестрига

Текст: ,  6 травня 2024, 13:06
0
1817
РФ намагається повернути під свій контроль острів Нестрига
Фото: Соцмережі (ілюстративне фото)
Росіяни намагаються повернути під свій контроль втрачений острів

Речник Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук повідомив, що ворог двічі атакував Кринки і знову намагався захопити острів Нестрига.

Російські війська в черговий раз намагалися повернути під свій контроль острів Нестрига на Херсонщині в Дельті Дніпра, а також дев'ять разів штурмували позиції українських захисників на півдні країни. Про це у понеділок, 6 травня, в ефірі телемарафону повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук, пише РБК-Україна.

"Ворог двічі атакував Кринки та знову намагався захопити острів Нестрига", - сказав Плетенчук.

Як повідомив речник, з початку доби тривають атаки на Кринки й острови, а крім того, сьогодні росіяни скинули на Херсонщині  вже 6 КАБів.

Повідомляється також, що ворог намагається посилювати тиск в районі Старомайорського: там росіяни тричі штурмували позиції українських оборонців, але успіху не мали і втратили чотири танки. Складною єзалишається ситуація в Роботиному.

Нагадаємо, 25 квітня головкам ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що українські захисникизуміли просунутися в районі Велетенського на Херсонщині і встановили контроль над островом Нестрига.

Росіяни безуспішно штурмують острів Нестрига - ЗСУ

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: ДнепростровХерсонская областьатака штурм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі