Головна Новини Політика України 2024 У Порошенка відреагували на заяви російської розвідки про зміну влади в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Порошенка відреагували на заяви російської розвідки про зміну влади в Україні

Імітацією «бурхливої діяльності» назвала інформацію ворожої розвідки про те, що США буцімто ведуть переговори з Порошенко, Залужним, Кличком і Єрмаком із приводу заміни Зеленського, нардеп Ірина Фріз

6 травня 2024, 13:19
Поділіться публікацією:

Як відзначила народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Ірина Фріз, заяви російської зовнішньої розвідки, що Сполучені штати, буцімто, ведуть переговори з українськими політиками щодо відсторонення президента Володимира Зеленського, є черговою імітацією "бурхливої" розвідувальної діяльності з боку Наришкіна та його відомства.

У Порошенка відреагували на заяви російської розвідки про зміну влади в Україні

Ірина Фріз

"Слід згадати, як руські розвідники методично дезінформують своє населення та вигадують казки про загарбницькі плани Польщі та інших сусідів України, радянські історії про Захід, що загниває, птахів-вбивць, що виведені в українських біолабраторіях тощо. Зважаючи на утаємничний бюджет російської розвідки, можна лише уявити рівень корупції та відмивання грошей в цій установі. Брехати своїм керівникам, схоже, – дуже прибутковий бізнес в Ясенєво",
- заявила Фріз.

За її словами, "спеціалісти", які перекручують законодавство України, де чітко вказані терміни повноважень президента та неможливість проведення виборів під час воєнного стану, вправно наслідують своїми потугами КГБбістську школу з викривлення реальності та нав’язування хибних уявлень.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зовнішня розвідка терористичної Росії заявила про те, що Сполучені Штати буцімто почали проводити переговори з колишнім президентом Петром Порошенком, екс-головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, міським головою Києва Віталієм Кличком та головою Офісу президент Андрієм Єрмаком із приводу "заміни" президента Володимира Зеленського у разі, якщо ситуація на фронті буде геть зовсім поганою. У цьому разі нібито на Зеленського захочуть "повісити" всі провали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини