Мобільна техніка

Незабаром може вийти Xiaomi Civi 4 Pro Disney Princess Edition

0

Нова співпраця для Xiaomi не за горами. Цього разу, за чутками, бренд співпрацює з Disney, щоб випустити спеціальну версію смартфона. Йдеться про Civi 4 Pro Disney Princess Edition, тож ось усе, що ми знаємо на цей час.

Xiaomi Civi 4 Pro Disney Princess Edition

Майбутній обмежений випуск пристрою китайського технічного гіганта AndroidHeadlines створив на основі вихідного коду HyperOS. Це натякає на те, що незабаром буде випущена нова версія Civi 4 Pro. Вихідний код містить псевдонім Xiaomi Civi 4 Pro Disness Princess, а пристрій має кодову назву «chenfeng» і внутрішній номер моделі «N9». Нагадаємо, раніше бренд також анонсував випуск Xiaomi Civi 3 Disney Strawberry Bear Edition минулого року.

Буквально минулого місяця компанія представила подарункову коробку Panda Factory Edition для Civi 4. Тепер, схоже, вища модель Pro також отримує особливу співпрацю. На жаль, вихідний код HyperOS не розкриває жодних інших дрібних деталей, таких як дата запуску чи характеристики. Глобальна доступність цього майбутнього смартфона на цей час також невідома.

Xiaomi Civi 4 Pro Disney Princess Edition

Але ми можемо очікувати, що незабаром з’явиться більше інформації через тизери чи інші витоки. Civi 4 Pro Disney Princess Edition, ймовірно, матиме подібні характеристики, як і звичайний Civi 4 Pro. Тож ми можемо очікувати 6,55-дюймовий AMOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю FHD+. Під капотом він може мати процесор Snapdragon 8s Gen 3 SoC. Що стосується оптики, то може бути 50-мегапіксельна потрійна камера на задній панелі та 32-мегапіксельна подвійна камера на передній панелі.

Comments

Comments are closed.