Стало відомо, що буде з пляжним сезоном у Києві у 2024 році

Відкриття пляжного сезону в Києві у 2024 році

У КП "Плесо" розповіли, які роботи проводять на водних об'єктах, та що буде з пляжним сезоном у Києві у 2024 році. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Плесо”. 

“Тримаємо руку на соціальному пульсі та нагадуємо, що у столиці не планують відкриття пляжного сезону, враховуючи дію воєнного стану. Громадянам не рекомендують відвідувати пляжі та зони відпочинку з метою уникнення масового скупчення людей”, - повідомили на компідприємстві. 

При цьому фахівці КП стало виконують сезонні роботи, необхідні для підтримки порядку та санітарії. Спеціалісти компідприємства розпочали проведення комплексу протилептоспірозної дератизації та протикліщової обробки територій.

Щодо проведення обов'язкових робіт, на локаціях КП “Плесо”, в межах підпорядкованих прибережних захисних смуг внутрішніх водойм, міських пляжів та зон відпочинку, розпочато проведення комплексу протилептоспірозної дератизації та протикліщової обробки територій. Проведення робіт розпочали з 3 травня поточного року.

“Такі заходи проводяться з метою недопущення зараження людей лептоспірозом та іншими інфекційними хворобами, переносниками яких є гризуни, комахи. Звертаємо увагу, що проведення дератизації не створює загрози життю і здоров’ю домашніх улюбленців та інших тварин”, - зазначили на компідприємстві. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розпочинається проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу. У зв’язку із воєнним станом, імунізацію проводитимуть шляхом наземного розподілу приманок, без застосування авіації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися