На Таїрова жінка вбила знайомого

На Таїрова жінка вбила знайомого.

На Таїрова жінка вбила знайомого. Фото: od.npu.gov.ua

Події
06 травня 16:08

Одеські поліцейські затримали місцеву жінку за підозрою у вбивстві знайомого. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася кілька днів тому у квартирі 56-річної жінки на проспекті Академіка Глушка. Вранці до поліції звернувся її родич, який, повернувшись із роботи, знайшов у будинку біля вхідних дверей покійника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці встановили, що власниця квартири та її 47-річний гість проводили ніч за хмільним гулянням. Під ранок між чоловіком і жінкою виник конфлікт, під час якого остання вдарила його ножем у груди та живіт. Попередньо постраждалий помер від отриманих ножових поранень. Точна причина смерті встановлюватиметься судово-медичними експертами.

Правоохоронці вилучили із квартири предмети та речі, які мають доказове значення у справі, зокрема ніж, спрямованих на експертні дослідження.

Криміналісти за допомогою мобільної ДНК-лабораторії досліджували біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки потерпілого та зловмисниці. Результати цього дослідження підтвердили причетність останньої до злочину.

Слідчі затримали правопорушницю та повідомили їй про підозру у умисному вбивстві за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваного запобіжного заходу.

За вчинене їй загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство продовжується.



  • На Таїрова жінка вбила знайомого фото
  • На Таїрова жінка вбила знайомого фото 1
  • На Таїрова жінка вбила знайомого фото 2

На Таїрова жінка вбила знайомого фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах