Рокове застілля: в Одесі жінка вбила знайомого

Зловмисниці загрожує до 15 років позбавлення волі

В Одесі поліція здійснила затримання 56-річної жінки, яку підозрюють у вбивстві її знайомого. Зловмисниця нанесла чоловікові численні ножові поранення, що призвело до його смерті. За ці дії їй загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Подія сталася у квартирі жінки на проспекті Академіка Глушка. Родичі звернулися до поліції, після того, як вони знайшли тіло чоловіка біля вхідних дверей оселі. За попередньою інформацією, власниця квартири та її гість проводили нічне застілля з алкоголем. Рано вранці між ними виник конфлікт, під час якого жінка вдарила чоловіка ножем у груди та живіт. Постраждалий помер від отриманих поранень.

Криміналісти вилучили з квартири предмети та речі, які можуть мати значення для слідства, зокрема, ніж, який буде направлений на експертизу. За допомогою мобільної ДНК-лабораторії були проведені дослідження біологічних слідів, вилучених на місці події, та біологічних зразків зловмисниці й потерпілого. Результати експертизи підтвердили причетність жінки до скоєного злочину.


Слідчі затримали правопорушницю та за наявності достатніх доказів повідомили їй про підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. За скоєне їй загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі, – йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці повідомили про підозру чоловіку у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень жінці, яка внаслідок цього потрапила до реанімації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися