close-btn

Binance виключить з лістингу 6 великих торгових пар

Рішення, оприлюднене в офіційній заяві, вказує на бажання Binance сприяти створенню ефективного ринку для своїх користувачів

Binance виключить з лістингу 6 великих торгових пар

Фото: freepik.com

Binance, найбільша криптовалютна біржа у світі, оголосила про делістинг шести торгових пар в рамках свого останнього кроку з оптимізації торгової екосистеми. Згідно з повідомленням, Binance Futures ініціює закриття всіх позицій і виконає автоматичні розрахунки за безстроковими контрактами STPTUSDT, SNTUSDT і MBLUSDT 13 травня.

Аналогічно, безстрокові контракти RADUSDT та CVXUSDT пройдуть той самий процес 14 травня, після чого контракти будуть делістинговані.

На додаток до делістингу, 6 травня Binance Futures здійснить коригування рівнів кредитного плеча та маржі вищезгаданих безстрокових контрактів. Користувачам з наявними позиціями рекомендується внести необхідні корективи, щоб уникнути будь-яких потенційних ризиків ліквідації.

Для забезпечення плавного переходу користувачам рекомендується закрити всі відкриті позиції до зазначеного часу делістингу. Крім того, відкриття нових позицій за відповідними контрактами буде заборонено з 13 травня для STPTUSDT, SNTUSDT і MBLUSDT, і з 14 травня для RADUSDT і CVXUSDT.

Рішення про делістинг цих торгових пар підкреслює стратегічний підхід Binance до підтримки активних ринків. Зі зменшенням обсягів торгів біржа прагне оптимізувати свої ресурси й зосередитися на парах, які демонструють високу торговельну активність. Надаючи пріоритет ліквідності та ефективності ринку, Binance прагне покращити торговельний досвід для своєї глобальної бази користувачів.

Раніше ми писали про те, що криптобіржа Binance запустила платформу для аірдропів і Web3-квестів.

Вам може бути це цікаво:

google news