У Києві з’явилися нові учасники вуличного патрулювання – коні “Принц” і “Паскаль”. Тепер така поліція з’являтиметься у парках та інших зонах відпочинку, куди автомобілем не дістатися.

Така ініціатива спрямована на те, щоб підвищити рівень безпеки та покращити патрулювання у місті.

Кінні патрулі складаються з 12 жеребців, які виключно чоловічої статі. Перед кожним виходом на службу тварин годують, доглядають і одягають в необхідну амуніцію, таку як кийок, аптечка, планшет і рушник, щоб протирати піт з коня. Велику увагу приділяють комфорту та безпеці тварин.

Поліцейські-кавалеристи зазначають, що їхні тварини не реагують на сигнали тривоги, але розглядають можливість використання сирени під час переслідування правопорушників.

За час своєї роботи кінні патрулі встигли вже врятувати загублену дитину у лісі та допомогти травмованому відпочивальнику. Також було зафіксовано численні випадки затримання наркоманів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ініціатори проєкту планують продовжувати роботу кінних патрулів аж до осені, привертаючи увагу мешканців міста до нового аспекту патрулювання, яке доповнює існуючі форми поліцейського контролю.

Популярне: