Головна Новини Світ Росія У РФ істерика через надання Україні F-16. Бояться ядерного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ істерика через надання Україні F-16. Бояться ядерного удару

У Росії істерика через надання Україні винищувачів F-16. У МЗС країни-агресора заявили, що сприйматимуть їх як носіїв ядерної зброї

6 травня 2024, 19:19
Поділіться публікацією:

Кремль сприйматиме винищувачі F-16, які з'являться в Україні, як носії ядерної зброї, заявили в МЗС країни-агресора.

У РФ істерика через надання Україні F-16. Бояться ядерного удару

F-16

При цьому в російському міністерстві закордонних справ стверджують, що вже зовсім скоро на фронті в Україні з'являться американські винищувачі, тому РФ "не може ігнорувати" той факт, що ці літаки відносяться до платформ подвійного оснащення – неядерного та ядерного.

Також у МЗС країни-агресора заявили, що F-16 довгі роки становили основу авіапарку, який задіють у спільних ядерних місіях НАТО.

"Безвідносно до того, в якій саме модифікації будуть поставлятися дані літаки, сприйматимемо їх як носіїв ядерної зброї",
— заявили в МЗС терористичної Росії.

При цьому там особливо наголосили, що постачання американських винищувачів F-16 Кремль розглядатиме як цілеспрямовану провокацію з боку Сполучених Штатів та НАТО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков вже заявив про те, що спостерігається "небезпечна ескалація" у питанні війни в Україні. Зокрема, Москві не подобається, що Британія дозволила Україні використовувати свою зброю для завдання ударів по території РФ. Через це посла Британії навіть викликали до МЗС терористичної Росії. Там заявили, що якщо Україна атакує територію РФ, то Росія вдарить по військових базах Британії як в Україні, так і за її межами.

Крім того, Пєскову не сподобалося, що у Франції та США допускають введення своїх військ в Україну за певних обставин. Саме тому, повідомив речник кремлівського диктатора, РФ має намір провести навчання щодо застосування тактичної ядерної зброї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини