RU
 

У Маріуполі в цивільний автомобіль влучила ракета російської ППО

Текст: ,  6 травня 2024, 19:42
0
3305
У Маріуполі в цивільний автомобіль влучила ракета російської ППО
Фото: Петро Андрющенко / Телеграм
Маріуполь два роки перебуває під російською окупацією

Гуаляйтер так званої "ДНР" Денис Пушилін повідомив, що автомобіль із мирними жителями нібито підірвався на українській 82-міліметровій міні, яку чомусь "за два роки окупації ніхто не прибрав".

У тимчасово окупованому росіянами Маріуполі Донецької області ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль: тяжко поранено чоловіка й жінку. Відомо про ще одну недавню ДИП, в якій чарез російських військових загинув цивільний маріуполець. Про це в понеділок, 6 травня, повідомила міська рада українського Маріуполя.

"Російські військові продовжують вбивати та калічити мирних жителів окупованого Маріуполя. 5 травня окупанти намагалися збити повітряні цілі біля Маріуполя, але в результаті постраждало подружжя. Ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль, внаслідок чого чоловік та жінка були доставлені до маріупольської лікарні. За непідтвердженою інформацією, постраждалим ампутували кінцівки", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що гуаляйтер так званої "ДНР" Денис Пушилін повідомив, що автомобіль із мирними жителями нібито підірвався на українській 82-міліметровій міні, яку чомусь "за два роки окупації ніхто не прибрав".

"Також на вихідних російські військові протаранили цивільний автомобіль у Маріуполі. За попередньою інформацією, відомо про загибель водія постраждалої автівки. Подібні випадки регулярно відбуваються у місті. Окупанти не дотримуються жодних дорожніх правил. Поліція ж у свою чергу закриває очі на усі правопорушення військових, навіть з летальними випадками мирних маріупольців", - йдеться далі в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд.

У Маріуполі збільшилась кількість окупантів - партизани

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
Серед загиблих на Харківщині - вагітна жінка
За атакою на нафтобазу у Виборзі стоїть ГУР - ЗМІ
Нічна атака росіян: ДПСУ показала знищення дронів
Військовий аеродром та НПЗ в Росії атакували дрони СБУ - ЗМІ
Удар по Харківщині: п'ять жертв та 15 поранених
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: ракетаоккупацияМариупольранениеампутацияавтомобиль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі