Головна Новини Світ Росія Експерт пояснив, чому Путін ніколи не дасть наказ використати ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт пояснив, чому Путін ніколи не дасть наказ використати ядерну зброю

Російський диктатор Володимир Путін насправді є боягузом, вважає політолог Вадим Денисенко. Саме тому, на його думку, він ніколи не піде на те, що натиснути «червону кнопку»

6 травня 2024, 19:54
Поділіться публікацією:

За підрахунками Вадима Денисенка, сьогоднішня хвиля російських ядерних погроз 37 чи 38 з початку повномасштабного вторгнення. Всі заяви про використання ядерки були зроблені кимось, не нижче рангом ніж Кисельов.

Експерт пояснив, чому Путін ніколи не дасть наказ використати ядерну зброю

Тактична ядерна зброя РФ

"Я говорив неодноразово і ще раз повторюю: Путін боягуз. Поки він знаходиться при владі одноосібно, доти він боятиметься приймати рішення про червону кнопку",
— відзначив політолог.

Тому, за словами Денисенка, як мінімум, в цьому питанні , можна бути спокійним.

"Наша проблема полягає в тому, що 26% українців бояться ядерного удару. І вся ця тріскотня націлена саме на них",
- підкреслив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія підняла чергову хвилю ядерної істерії. Зокрема, в Міноборони країни-агресора повідомили, що кремлівський диктатор Володимир Путін доручив їм провести навчання із використання тактичної ядерної зброї. Як відзначив речник російського диктатора Дмитро Пєсков, таким чином Росія реагує на "ескалацію" у війні в Україні зі сторони Заходу. Зокрема, мова йде про те, що Британія дозволила Україні використовувати її зброю для ударів по території РФ. Окрім того, Росії не подобаються заяви президента Франції Еммануеля Макрона та деяких сенаторів США про можливість введення їх військового контингенту в Україні за певних умов.

Як відзначили в українській розвідці, в РФ розпочали черговий виток ядерного шантажу і в цьому питанні не відбувається нічого нового. В ГУР Міноборони відзначили, що розвідники і весь цивілізований світ ретельно відстежує ситуацію в РФ, і наразі немає приводів для паніки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини