У Дніпрі викрили інтернет-шахрая, який продавав неіснуючі запчастини

У Дніпрі 32-річний місцевий житель створив фейковий акаунт на торговельному онлайн майданчику й продавав неіснуючі двигуни та автозапчастини.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

На початку листопада 2023 року 32-рвчний злочинець розмістив оголошення з фейкового акаунта на торговельному майданчику в мережі Інтернет. Він пропонував покупцям різноманітні автозапчастини. Щоб зацікавити людей, підозрюваний додав до оголошення сторонні фотознімки.

Коли до псевдопродавця звернувся клієнт, злочинець домовився з ним про передоплату на банківську картку. Після того, як чоловік переказав кошти – шахрай зник зі звʼязку. Потерпілий залишився без 33 тисяч гривень грошей й, відповідно, без товару.

У поліції зібрали докази відносно фігуранта та повідомили про підозру за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Справу з обвинувальним актом правоохоронці скерували до суду на розгляд.

У Дніпрі викрили інтернет-шахрая, який продавав неіснуючі запчастини

Нагадаємо, троє мешканців Кривого Рогу на Дніпропетровщині розробили схему викрадання коштів через онлайн-банкінг. Їх викрили та притягнули до відповідальності.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , ,