Польща має “секретну зброю”, що налаштує президента США Дональда Трампа проти російського лідера Володимира Путіна.

Після зустрічі президента Польщі Анджея Дуди з Дональдом Трампом, під час якої обговорювалися питання, пов’язані з Україною, Politico повідомив про існування секретної стратегії уряду Польщі. Вважається, що ця стратегія має сприяти переконанню Трампа в необхідності протистояння Путіну.

Представники польської опозиційної партії “Право і справедливість” (ПіС) стверджують, що пакет допомоги від Конгресу США для України на суму 61 млрд доларів став можливим завдяки впливу президента Дуди на Трампа. Вони поспішають вказати на роль Дуди в цьому, наголошуючи на його зустрічі з Трампом в Нью-Йорку.

Інтерес до України у Трампа зріс після його зустрічі з Дудою, хоча раніше він висловлював симпатії до Путіна. Його публічна заява про важливість підтримки України для Європи, а також для США, стала доказом зміни його поглядів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Politico підкреслює, що Трампу важливо бути шанованим і підтримуваним на публіці, тому він оцінює підтримку з боку польських політиків. Історії про їхніх успіхи та підтримку консервативних колективів у США викликають його симпатії.

Популярне: