Головна Новини Дозвілля музика Де і коли дивитися перший півфінал Євробачення 2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Де і коли дивитися перший півфінал Євробачення 2024

Даємо посилання на всі ресурси, де можна дивитися Євробачення-2024

7 травня 2024, 08:05
Поділіться публікацією:








У вівторок, 7 травня, у Мальме, Швеція відбудеться перший півфінал конкурсу "Євробачення-2024", де 15 учасників будуть змагатися за право представляти свої країни у фіналі. Україну представить дует alyona alyona & Jerry Heil з композицією "Teresa & Maria", вони виступлять під номером 5.

Де і коли дивитися перший півфінал Євробачення 2024

Дует Jerry Heil та alyona alyona претендуватимуть на можливість виступити в гранд-фіналі. Портал "Коментарі" розповідає все, що варто знати про перший півфінал "Евробачення 2024" та де дивитись пряму трансляцію.

Український дует в першій частині півфіналу та ділитиме сцену з представниками Кіпру, Польщі, Сербії, Литви, Хорватії та Ірландії. Jerry Heil та alyona alyona виступлятимуть під номером 5. Шоу для наших дівчат поставила відома режисерка Таня Муіньо.

У другій половині першого півфіналу виступлять Словенія, Ісландія, Фінляндія, Португалія, Люксембург, Австралія, Азербайджан і Молдова.

Правила конкурсу підштовхнули до значних змін цього року. Живі виступи країни-господарки та "Великої п'ятірки" – Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії та Іспанії – відбудуться не в фіналі, а вже на півфіналах, що раніше не було характерно. Проте вони все одно автоматично потраплять у фінал.



Де дивитися перший півфінал Євробачення-2024

Онлайн-трансляція півфіналу Євробачення-2024 буде доступна на офіційному YouТube-каналі Eurovision. Утім, там конкурс транслюватиметься мовою оригіналу. Україномовний ефір буде коментувати Тімур Мірошниченко. Подивитися трансляцію можна будет на телеканалі та всіх діджитал-платформах "Суспільного":

Офіційний Facebook-акаунт Євробачення

Сайт Суспільне Культура

Сайт Суспільне Євробачення

YouTube-канал Євробачення Україна 

Також, подивитися версію з перекладом можна буде в застосунку "Дія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини