RU
 

Росіяни вдарили КАБами по Боровій: серед поранених дівчина-підліток

Текст: ,  7 травня 2024, 09:25
0
604
Росіяни вдарили КАБами по Боровій: серед поранених дівчина-підліток
Фото: Харківська обласна прокуратура
Наслідки одного з попередніх обстрілів Харківщини

Внаслідок обстрілу КАБ по приватним будинкам травмовано 16-річну дівчину, 55-річного чоловіка, 54-річну жінку.

Внаслідок російських ударів КАБАми по житлових будинках у селищі Борова на Харківщині увечері 6 травня поранено двоє дорослих і дитина. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"22:20 с. Борова, Ізюмського району. Внаслідок обстрілу КАБ по приватним будинкам травмовано 16-річну дівчину, 55-річного чоловіка, 54-річну жінку", - зазначив він.

За даними ДСНС, росіяни влучили у приватний будинок, пошкоджень зазнав і сусіднє помешкання. Крім 3 поранених, ще в однієї особи виявили гостру реакцію на стрес.

Крім того, у с. Близнюки Лозівського району внаслідок вибуху невідомого вибухового пристрою на території приватного домоволодіння загинув 55-річний чоловік.

Загалом за минулу добу росіяни з артилерії та мінометів обстріляли 14 населених пунктів Харківщини. Золочів, Петропавлівка, Борова зазнали авіаударів окупантів.Зафіксовано руйнування житлових будинків, пошкоджені кафе, господарчі споруди, техніка.

Нагадаємо, росіяни ударом надпотужної бомби ФАБ-1500 знищили цілу вулицю в селі Моначинівка Куп'янського району Харківщини.

Також повідомллося, що у селі Моначинівка під час ліквідації пожежі, яка виникла внаслідок російського обстрілу, під завалами будинку знайшли тіло літньої жінки.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
За атакою на нафтобазу у Виборзі стоїть ГУР - ЗМІ
Нічна атака росіян: ДПСУ показала знищення дронів
Військовий аеродром та НПЗ в Росії атакували дрони СБУ - ЗМІ
Удар по Харківщині: п'ять жертв та 15 поранених
РФ за тиждень втратила близько 10 000 військових
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: Харьковская областьобстрел
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі