У Дніпропетровському ТЦК прокоментували раптову смерть військовозобов’язаного у Кривому Розі

У Кривому Розі військовозобов’язаний чоловік помер у територіальному центрі комплектування. В нього стався епілептичний напад. 

Про це повідомили у Дніпропетровському обласному ТЦК та СП, передає Відкритий.

Інцидент стався на території Саксаганського ТЦК та СП Кривого Рогу. Там раптово помер чоловік, який призивався на військову службу.

В обласному терцентрі комплектування та соціальної підтримки офіційно прокоментували нещасний випадок. Відомо, що 44-річний чоловік помер внаслідок раптового погіршення стану здоров’я, яке супроводжувалося ознаками епілептичного нападу.

“Була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалася домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу. Висловлюємо співчуття рідним і близьким померлого. За фактом смерті громадянина тривають слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматися від емоційних і неперевірених заяв та суджень”, – ідеться в повідомленні установи. 

У Дніпропетровському ТЦК прокоментували раптову смерть військовозобов'язаного у Кривому Розі - рис. 1

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,