Головна Новини Світ Росія Названі країни ЄС, які будуть присутні на інавгурації Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі країни ЄС, які будуть присутні на інавгурації Путіна

На інавгурацію Путіна в Росію шість країн ЄС відправить своїх представників. Став відомий перелік країн.

7 травня 2024, 10:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Країни Європейського Союзу розділились щодо того, чи відправляти своїх представників на так звану інавгурацію російського диктатора Володимира Путіна. 20 країн були категорично проти, однак сім країн ЄС висловити готовність відправити свої делегації до Кремля. 

Названі країни ЄС, які будуть присутні на інавгурації Путіна

На інавгурацію Путіна прибуде 6 країн ЄС. Фото з відкритих джерел

Видання "Радіо Свобода" отримало перелік країн Європейського Союзу, представники яких будуть приймати участь у заходах з інавгурації Володимира Путіна

У список на інавгурацію Путіна потрапили шість країн ЄС: Угорщина, Франція, Словаччина, Кіпр, Мальта та Греція.

Сьомою країною, чиї представники мали бути присутні на інавгурації російського диктатора, була Бельгія. Однак країна відмовилась брати участь у заходах 7 травня – в день інавгурації Путіна. Таким чином 21 країна ЄС проігнорує заходи у Москві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що три країни офіційно заявили, що не будуть брати участь в інавгурації російського диктатора Володимира Путіна. Першими про бойкот Путіна оголосила Естонія, де назвали "немислимою" присутність її представників на інавгурації лідера РФ. До неї доєдналась Чехія. Третьою країною, яка офіційно заявила про неучасть в інавгурацію Путіна стала Німеччина. Крім того, у Берліні вказали, що не вважають президентські вибори в Росії законними.

Також "Коментарі" писали про список лідерів країн, які приїдуть до Москви на 9 травня. Крім звичних партнерів Росії, зокрема Білорусі та Казахстану, до РФ також прибудуть лідери з Південної Америки, Азії та Африки. Усього очікується, що на "параді перемоги" до Путіна прибуде вісім президентів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини