Російські еліти переживають за свої посади та не знаю, хто увійде до нового уряду диктатора РФ владіміра путіна.

Головне за день:

Як повідомили в Інституті вивчення війни (ISW), чиновники Кремля розпочали суперництво за позиції в новому уряді. Вони спробують забезпечити собі стабільні посади, якщо ж путін передчасно закінчить політичну кар’єру.

Читайте також: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю – МЗС Британії

Аналітики зауважили, що джерела в Кремлі розповіли “опозиційним” ЗМІ про напруженість ситуації у провладному колі. Багато хто переживає, що отримає пониження в посадах.

Якщо майбутній 6-річний термін путіна на посту президента виявиться для нього останнім, тому кремлівські посадовці спробують зайняти “найвищу посаду”.

путін

Проте в Інституті кажуть, що наразі відсутні ознаки того, що путін може залишити пост президента або не брати участі у політичному житті РФ.

Наближені до Кремля джерела думають, що мер Москви Сергій Собянін або перший заступник голови адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко можуть стати прем’єр-міністрами, а дехто висловлює сумнів щодо чинного прем’єра РФ Михайла Мішустіна подасть у відставку.

Крім цього, депутати Держдуми готуються повторно затвердити Мішустіна як прем’єр-міністра. Проте й інші кандидати хочуть нових посад в уряді РФ, як-от віцепрем’єр РФ Юрій Трутнєв і губернатор Кемеровської області Сергій Цивілєв.

Проте путін досі орієнтується на консерватизм, перемогу у війні проти України, поглиблення економічних та політичних відносин з Іраном, Китаєм та Північною Кореєю.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦