Головна Новини Світ США У Держдепі остаточно відповіли, чи будуть США відправляти свою армію в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдепі остаточно відповіли, чи будуть США відправляти свою армію в Україну

Сполучені Штати не надсилатимуть свої військові сили на війну в Україну.

7 травня 2024, 11:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон заявивши про можливість відправити іноземні війська в Україну змусив офіційних представників країн Заходу відповідати на питання, чи вони підтримують позицію французького лідера. Одні країни критикують заяви Макрона та виступають проти відправлення військ в Україну, тоді як інші розглядають таку можливість за певних умов. 

У Держдепі остаточно відповіли, чи будуть США відправляти свою армію в Україну

Речник Держдепу США Метью Міллер. Фото з відкритих джерел

Американський політик Хакім Джеффріс заявив, що у випадку поразки на війні в Україні, США може брати участь у війні "не лише грошима, а й солдатами". Речник державного департаменту США Метью Міллер прокоментував ці заяви та пояснив, чи існує можливість відправити американських солдатів в Україну.

Під час брифінгу речника Держдепу США Метью Міллера запитали, чи Вашингтон вважає "реальним варіантом" відправку американських військ в Україну.

"Я просто не збираюся коментувати заяви, зроблені членами Конгресу. Президент чітко дав зрозуміти, що не надсилатиме війська США битися в Україну", – сказав Міллер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Франції Еммануель Макрон назвав дві ключові умови за якими його країна може відправити свої військові сили в Україну. За словами Макрона це може статись, коли росіяни прорвуть український фронт, а також при умові, що влада України офіційно надішле запит про допомогу до Франції.

Також "Коментарі" писали про російського політика Дмитрія Медведєва, який пригрозив трьом країнам катастрофічними наслідками через відправку своїх військових сил в Україну, зокрема і Сполученим Штатам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини