Польща продовжить фінансування терміналів Starlink, наданих Україні

Польща продовжить оплачувати термінали Starlink, які вона надала Україні. Про це домовилися міністри двох країн, під час зустрічі, пише Fedorov.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федеров та віцепрем’єр-міністр Польщі Кшиштоф Гавковський домовилися про стратегічне партнерство щодо цифровізації.

Польща, яка надала Україні понад 20 тис. терміналів Starlink, продовжуватиме їхню абонплату. Обговорили на зустрічі й інші пункти співпраці.

Ключові результати зустрічі

  • Підписали меморандум про співпрацю між міністерствами України та Польщі, за яким і надалі впроваджуватимуть спільні проєкти з цифровізації, розвитку IT-індустрії, штучного інтелекту та електронного урядування.
  • Обговорили підтримку датацентру для Державної податкової служби України, який збудували на території Польщі, щоб убезпечити важливі дані.

За словами Федорова, Польща залишається одним із ключових партнерів у цифровізації.

Джерело speka

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше