Головна Новини Світ ЄС Стала відома фатальна помилка Заходу: що вона продемонструвала Кремлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома фатальна помилка Заходу: що вона продемонструвала Кремлю

Західна демократія вчинила фатальну помилку і гібридно визнала кремлівського диктатора Володимира Путіна главою терористичної Росії, відзначила колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр

7 травня 2024, 11:57
Поділіться публікацією:

Як відзначила Ганна Маляр, сьогодні західна демократія здійснить фатальну історичну помилку, адже вона гібридно визнає кремлівського диктатора Володимира Путіна легітимним главою держави.

Стала відома фатальна помилка Заходу: що вона продемонструвала Кремлю

Ганна Маляр

"Хтось визнає, хтось — ні, хтось — утримається від чіткої позиції. І цим захід покаже, що він роз‘єднаний, а тому слабкий перед великим тоталітарним монстром. Це буде дуже гіркий урок",
- заявила Ганна Маляр.

При цьому екс-чиновниця додала, що Україна має лише один шлях, вона повинна відстояти свою державність та знищити окупантів.

"Просто сьогодні був шанс колективно цей шлях скоротити",
- додала Маляр.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Франція та її президент Еммануель Макрон вирішила відправити свого посла на так звану інавгурацію кремлівського диктатора Володимира Путіна. Таке рішення жорстко розкритикували у Верховній Раді. Там ніяк не можуть зрозуміти, як можна говорити про введення військ Франції в Україну, щоб перемогти терористичну Росію і водночас тиснути Путіну руку і вітати його із перемогою. Також у Верховній Раді звернули увагу і на те, що Франція жорство критикувала путінські вибори і засуджувала їх проведення на окупованих територіях. Але і цей факт її не спинив від того, щоб утриматися від участі в інавгурації кремлівського диктатора.

Втім, ЗМІ зуміли дізнатися, чому ж Франція відправляє свого посла на інавгурацію кремлівського диктатора. Так от, співрозмовник журналістів відзначив, що візит посла не означає, що Франція визнає чи не визнає Путіна легітимним президентом. За його словами, такий крок говорить тільки про те, що Франція має своє посольство в Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 травня 2024, 11:22

Ви боягузи хоча б скористались інавгурацією і победабесием щоб дуже серйозно зіпсувати настрій Путіну і підняти настрій деморалізованим українцям. Але ж домовленості карликів не можна порушити. Є інший варіант, але більш розумово складний: почати справжні реформи щоб підняти всю країну з цього болота стабільної кошерної корупції і розкрадання. Але ж тоді Хунта втратить можливість красти і їй не потрібні притомні громадяни які повернули собі гідність - їм потрібні терпіли.


Новини