close-btn

У Instagram зʼявилися нові цікаві функції — огляд

Instagram додав кілька нових функцій для Stories, щоб надати користувачам більш творчі способи ділитися контентом і взаємодіяти один з одним

У Instagram зʼявилися нові цікаві функції — огляд

У Instagram зʼявилися нові цікаві функції — огляд Фото: unsplash.com

Зокрема, соціальна мережа запроваджує нову функцію Reveal, яка дозволяє публікувати приховану Stories. Підписники зможуть побачити її, тільки написавши в DM автору.

Instagram також запускає інші функції, які дозволять ділитися улюбленими піснями та висвітлювати спогади через Stories.

Щоб отримати доступ до нової функції Reveal, потрібно натиснути на іконку зі стікерами під час створення сторіз та вибрати опцію Reveal. Після цього автору запропонують підказки. Після того, як автор опублікує свою Stories, підписники будуть бачити її розмитою, а щоб побачити її вміст, треба буде зробити запит автору в особисті повідомлення.

Хоча ця функція може бути гарним способом розпочати розмову з другом, Reveal особливо корисна для авторів, оскільки вона дозволить їм отримати більше залучення для своїх сторіз.

Цікаве по темі: Кому належить Instagram

Instagram також запускає нову наліпку «Додай свою музику» для Stories, яка дозволяє користувачам ділитися піснею, що відповідає їхньому настрою, заохочуючи при цьому своїх підписників також ділитися піснею. Ця функція заснована на наклейці «Додай свою», яка дозволяє користувачам відповідати на історії інших користувачів своїми власними, слідуючи підказкам або певній темі.

Крім того, користувачі отримують доступ до нової функції Frames, яка перетворює фотографію на віртуальний полароїд, який можна переглядати, струшуючи телефон (якщо ви не хочете струшувати телефон, ви можете натиснути кнопку Shake to reveal). Хоча Stories традиційно використовуються для того, щоб ділитися контентом про те, чим ви зараз займаєтеся, ця нова функція призначена більше для постів зі спогадами.

Після того, як ви виберете зображення для публікації, наклейка Frames автоматично додасть дату і мітку часу, коли було зроблено фотографію. Ви також можете додати підпис.

Ще одна нова функція під назвою Cutouts дозволить користувачам перетворити частину будь-якого відео або фото з відеокамери на спеціальний стікер, який вони зможуть додати до Stories або Reels.

Нагадаємо, що в Instagram з’явиться функція стеження за підписниками. Instagram працює над новим інструментом, який дозволить переглядати розташування підписників у реальному часі та ділитись своїм.

Ознайомтеся зі нашими популярними матеріалами:

У Instagram та WhatsApp зʼявився чат-бот на базі ШІ: що він вміє

Instagram додав нові корисні функції схожі до Telegram

Google Фото відкриє безплатний доступ до ШІ-інструментів

За матеріалами: Tech Crunch.

google news