У Росії затримали американського військового, який без дозволу керівництва виїхав до Владивостока, щоб зустрітися з жінкою.

Головне за день:

За інформацією NBCNews, старшого сержанта Гордона Блека, який дислокувався в Південній Кореї, а під час повернення до США вирішив самовільно заїхати до жінки в росію, затримали.

Читайте також: Росіянка стала мільйонеркою, коли її чоловіків-окупантів ліквідували в Україні

Повідомляється, що Блек завершив службу і, повертаючись до США, вирішив відвідати Владивосток, щоб зустрітися з жінкою, з якою мав романтичні відносини. Однак він здійснив поїздку без дозволу від свого начальства і зараз перебуває у слідчому ізоляторі.

Російські силовики звинуватили солдата-американця в кримінальному злочині, який пов’язаний зі “злочином у шкоду жінці”, але не надали подальших пояснень.

Речниця армії США Синтія О. Сміт підтвердила затримання, але не розголошувала подробиць. Додала, що армія та Державний департамент США надають консульську підтримку Блеку в росії, але через чутливість ситуації не можуть надати більше інформації наразі.

Чоловік приїхав до Росії без дозволу начальства і наразі знаходиться у слідчому ізоляторі.

У РФ затримали американського військового, який приїхав у Владивосток для зустрічі з жінкою.

Про це інформує NBCNews.

Американські чиновники повідомили, що старший сержант Гордон Блек, був дислокований у Південній Кореї, звідки він за власною ініціативою відправився до Росії.

Повідомляється, що чоловік завершив службу і під час повернення до США вирішив заїхати у Владивосток до жінки, з якою мав романтичні стосунки. Він поїхав до Росії без дозволу начальства і наразі знаходиться у слідчому ізоляторі.

Солдата звинувачують у тому, що він щось “вкрав у жінки”, заявили російські чиновники. Пояснень, чи це та сама жінка, які він відвідував, пояснень не надали.

Речниця армії США Синтія О. Сміт заявила, що солдат був затриманий у Владивостоці “за звинуваченням у кримінальному злочині” в четвер.

“Російська Федерація повідомила Державний департамент США про кримінальне затримання відповідно до Віденської конвенції про консульські відносини. Армія повідомила його родину, а Державний департамент США надає відповідну консульську підтримку солдату в Росії. З огляду на чутливість цього питання, ми не можемо надати додаткових деталей на даний момент”, – заявила вона.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦