Телеведуча розповіла, що тиждень пролежала в лікарняній палаті

Головне за день:

Телеведуча Катерина Осадча була госпіталізована і провела тиждень у лікарні. Вона поділилася цією інформацією у своєму Instagram, де показала знімки з лікарні та крапельниць, які їй встановлювали. Це вже другий раз, коли Осадча опинялася у лікарні, перший раз це сталося ще у дитинстві.

Причину її госпіталізації вона не розкрила, просто наголосила на важливості дбати про своє здоров’я та своєчасно звертатися до лікаря у разі потреби.

Також читайте: alyona alyona втратила голос

“Це вже другий раз у моєму житті (перший раз було у трирічному віці), коли я опинилася у лікарні. Головне — берегти себе. Слідкуйте за своїм здоров’ям та не зволікайте зі зверненням до лікаря”, – підкреслила Осадча.

Наразі її вже виписали із лікарні, і вона почувається набагато краще. Ведуча подякувала медичному персоналу за надану допомогу та турботу.

“Все вже налагоджено. Дякую неймовірним лікарям, медсестрам і всім, хто дбав про мене, лікував і хвилювався”, – висловила подяку Осадча.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦