В Одесі п'яний водій без прав збив велосипедиста

В Одесі п'яний водій без прав збив велосипедиста.

В Одесі п'яний водій без прав збив велосипедиста. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 травня 12:40

Увечері 5 травня на вулиці Атамана Головатого в Одесі п'яний 24-річний водій авто MERCEDES-BENZ виїхав на тротуар і наїхав на 36-річного велосипедиста. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, водія двоколісного транспорту відвезли до міської лікарні, де йому діагностували забій легень, двосторонній гемоторакс, травми черевної стінки, черепно-мозкову травму, компресійно-уламковий перелом хребця.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водій легковика не постраждав. Його одразу перевірили на стан сп'яніння – він був п'яний.

Також з'ясувалося, що водій автомобіля не мав посвідчення водія, оскільки минулого року його вже позбавили права керування транспортними засобами за нетверезе водіння, кваліфіковане за частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Чоловіка поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Машину вилучили та помістили на арештмайданчик.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до восьми років.

Вирішується питання про обрання підозрюваному судом запобіжного заходу.

Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах