Головна Новини Світ Росія У Кремлі прокоментували відмову дипломатів брати участь в інавгурації Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували відмову дипломатів брати участь в інавгурації Путіна

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков повідомив, що у Кремлі нормально сприйняли інформацію про те, що посли деяких західних держав відмовилися брати участь в інавгурації Путіна

7 травня 2024, 12:40
Поділіться публікацією:

Дмитро Пєсков не побачив нічого страшного у тому, що посли деяких держав відмовилися брати участь в інавгурації кремлівського диктатора Володимира Путіна.

У Кремлі прокоментували відмову дипломатів брати участь в інавгурації Путіна

Дмитро Пєсков

"Дехто не відмовився, дехто відмовився. Я не думаю, що це якийсь привід для якихось кроків у відповідь",
— заявив Пєсков і додав, що нібито інавгурація відбувається в першу чергу для глави держави і тих громадян, які за нього голосували на так званих виборах.

Тобто, наголосив Пєсков, участь послів у цьому заході – це "вторинний крок".

При цьому речник російського диктатора додав, що в Кремлі нібито дуже спокійно поставилися до відмов деяких послів брати участь у церемонії інавгурації Путіна.

"Ми зараз чуємо, що деякі з них з європейських країн, зі США після довгих і напружених консультацій зі своїми столицями ухвалили рішення не приходити. Їхнє рішення",
— заявив Пєсков і ще раз наголосив, що цей процес насамперед організовують для росіян.

Також Пєсков розповів, що на церемонії серед запрошених є особисті гості Путіна. Також, за його словами, президент уперше ухвалив рішення запросити на інавгурацію дітей.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що сім країн Європейського Союзу ухвалили рішення про відправлення своїх послів на інавгурацію кремлівського диктатора Володимира Путіна, решта – відмовилася від цього. Серед тих, хто дав добро своєму послу бути присутнім на "коронації" Путіна – Франція, яка останнім часом жорстко критикувала позицію Росії та навіть заявляла про намір ввести війська в Україну, щоб допомогти країні боротися з агресором.

При цьому експерти вважають, що Захід надіслав Путіну дуже поганий сигнал , який йому ще відгукнеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини