Транспорт

Нова версія Nissan Z 55th Anniversary очікується цієї осені

0

Nissan Z було запущено у виробництво 55 років тому, у жовтні 1969 року. Компанія планує відсвяткувати цю подію новим спеціальним випуском.

Очікується, що спеціальна версія має з’явитися цієї осені, а анонс відбудеться найближчим часом. Автомобіль може піти стопами Fairlady Z Customized Edition, який був представлений у Японії минулого літа. Ця модель примітна переднім бампером у стилі ретро, ​​оновленими радіаторними гратами і заднім спойлером з вуглецевого волокна. Компанія також пропонує варіант з бічними смугами, наклейкою на капоті та унікальними 19-дюймовими колесами.

Джерело carscoops згадало, що прототипи вже прибули до Сполучених Штатів. Імовірно, вони будуть випробувані перед початком продажів.

Вартість стандартної моделі 2024 починається від 42 970 доларів. Вона оснащена 3,0-літровим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, що розвиває потужність 400 к.с. та крутний момент 474 Нм. Він може бути з’єднаний з шестиступінчастою механічною або дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач, що приводить в рух задні колеса.

Comments

Comments are closed.