В Одесі п'яний водій збив велосипедиста: подробиці

Одесит не мав водійського посвідчення, оскільки вже був позбавлений його за нетверезе водіння

В Одесі на вулиці Отамана Головатого ввечері 5 травня сталася автопригода, в якій легковик наїхав на велосипедиста. За попередніми даними поліції, 24-річний чоловік, керуючи автомобілем “Mercedes-Benz”, не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на 36-річного велосипедиста. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

В результаті аварії водія двоколісника госпіталізовано міської лікарні, де йому діагностували забій легень, двобічний гемоторакс, травми черевної стінки, черепно-мозкову травму, компресійно-уламковий перелом хребця. Водій легковика був у стані алкогольного сп’яніння та жодних травм не зазнав. 

В ході слідства встановлено, що керманич автівки не мав водійського посвідчення, оскільки торік вже був позбавлений судом права керування транспортними засобами за нетверезе водіння. Правоохоронці затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, яка тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання підозрюваному судом запобіжного заходу, – йдеться в повідомленні.

ДТП на Одещині 

На трасі Одеса – Рені, у межах селища Хлібодарське, сталася серйозна аварія. За попередніми даними поліції, водій легковика "HYUNDAI", їдучи у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою "ЗІЛ", що рухалась назустріч.

16 квітня, приблизно о 23:00 годині у селі Петропавлівка відбулася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії одна людина загинула, а друга потрапила до лікарні. 

14 квітня, приблизно о 16:00 годині на трасі Київ – Одеса поблизу села Болгарка сталася жахлива автокатастрофа. За попередніми даними, автомобіль "Toyota", який рухався у лівій смузі до Одеси, зіткнувся з "ВАЗ", що намагався здійснити розворот на другорядній дорозі у напрямку Києва, не надавши переваги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися