Головна Новини Суспільство події У ТЦК попередили, що за втручання у їх роботу передбачено ув'язнення: скільки років
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТЦК попередили, що за втручання у їх роботу передбачено ув'язнення: скільки років

У Хмельницькому ТЦК попередили громадськість, що втручання в роботу співробітників ТЦК може загрожувати ув'язенням.

7 травня 2024, 14:15 comments1273
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Пресслужба Хмельницького обласного ТЦК та СП звернулась до громадськості, блогерів та експертів з повідомленням, що за поширення інформації про перебування чи пересування співробітників ТЦК можна отримати термін 5-8 років позбавлення волі.

У ТЦК попередили, що за втручання у їх роботу передбачено ув'язнення: скільки років

За перешкоджання роботі працівників ТЦК можна отримати 5-8 років ув'язнення. Фото з відкритих джерел

У Хмельницькому ТЦК попередили, що поширення інформації про діяльність працівників ТЦК щодо виконання ними заходів оповіщення підриває авторитет ЗСУ.

"Поширення інформації в соціальних мережах інтернет, спільнотах месенджерів, щодо місця перебування, пересування військовослужбовців ТЦК Хмельницької області під час виконання ними заходів оповіщення військовозобов’язаних громадян — призводить до розкриття форм та методів виконання завдання з призиву на військову службу для захисту України, а також призводять до підриву авторитету Збройних Сил України у суспільстві", — наголосили в ТЦК.

Також у пресслужбі Хмельницького обласного ТЦК зазначили, що подібна діяльність може містити ознаки злочину за статтею 114-1 КК щодо перешкоджання законній діяльності ЗСУ.

"Які виражаються у втручанні в цю діяльність, створенні перешкод, перепон, спрямованих на недопущення, припинення чи заборону проведення окремих дій підрозділами ЗСУ та іншими військовими формуваннями… або істотному зниженні її ефективності, за що передбачена відповідальність у виді позбавлення волі від п’яти до восьми років", — попередили в ТЦК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ТЦК вказали, коли українським чоловікам потрібно прийти до військкоматів для оновлення своїх даних.

Також "Коментарі" писали, що у ТЦК сповістили про смерть військовозобов'язаного через епілептичний напад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

8 травня 2024, 16:32

А я напоминаю, что в основном законе написано - армия не может быть задействована против гражданского населения, так что пусть идут на йух и не искушают судьбу. Зеля, наверное, думает что он поймал бога за бороду и может творить все что захочет. Вы доиграетесь, что в один прекрасный момент у людей лопнет терпение и вас попросту вынесут на вилах. И тут уже никакие мандаты, должности и деньги не помогут. Отгребут по полной все - и депутаты и военкомы и зеля со своим окружением. Свалить в условную Аргентину не получится. Вспомните Чаушеску - у него в руках была абсолютная власть и чем он закончил? Злить народ , а тем более во время войны - это самое глупое, что вообще можно было придумать. Все адекватные лидеры в трудной ситуации наоборот стараются всеми силами сплотить и мотивировать людей, а не пытаются их разделить и настроить против себя. Хотите, чтобы люди шли в армию? - мотивируйте их это делать. Не жмитесь - гарантируйте бойцам действительно достойную зарплату, льготы, поддержку, обеспечьте их всем необходимым и желающие появятся. Привлекайте наемников. В мире полно профессионалов, готовых воевать за хорошее вознаграждение. А произволом, принуждением и бандитскими методами вы добьетесь только того, что вас начнут вешать на столбах.

Зеленский президент

8 травня 2024, 12:02

"перешкоджання законній діяльності ЗСУ (ТЦК та СП)-- виконання ними заходів ОПОВІЩЕННЯ військовозобов’язаних громадян!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А все остальное, это незаконная деятельность ТЦК и СП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Громадянин України

8 травня 2024, 09:35

Тобто я правильно розумію, що викрадення, побиття, знущання співробітниками ТЦК над громадянами України - офіційно дозволені владою України? А ті хто будуть висвітляти дані протиправні дії можуть отримати кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на певний термін? Як цікаво! А чим тоді Україна відрізняється від нацистської Рабзії?

Макс

8 травня 2024, 08:07

ТЦК іде в дупу!!! Немає такої законної підстави!

Любомир

8 травня 2024, 07:13

ТЦК незаконне бандформування, яке немає ніякого законного права існувати в Україні. Хай Хмельницький ТЦК, як і усі ішні ідуть "за реським кораблем". Усі рішення судів в Україні на стороні громадян. Жодного виграного суду ТЦК не має

Я

7 травня 2024, 16:05

Заштовхування у бисик - це і є ті "форми та методи" про які не можна говорити? А катування у воєнкоматах теж може бути лише таємне?

дурбелик.

7 травня 2024, 15:16

Та введіть вже розстріли нарешті для простого люду , вам же так цього хочеться ...Чотирижди ухилянт затаврував всіх цивільних ухилянтами , ригівська підстилка мосейчучка лякає населення ухилянтами з сбу , які прийдуть в кожну хату , холені харі в пікселі на телемарафеті розповідають як всі повинні воювати ,мільйонери з тцк отримали більше влади чим сталінські трійки , конституція на паузі а правами людини підтерли сраку ...Але це все брехня та кацапське іпсо ,наша країна сама демократична країна у світі ,наш президент самий лідерний з усіх лідерів у галактиці а наша міліція як завжди з народом - служить та захищає...

Віктор

7 травня 2024, 15:08

Підривом авторитету ЗСУ та мобілізації є викрадення людей та їх побиття працівниками ТЦК! Народ попереджає, у разі незаконних дій буде задіяна самооборона та народний трибунал


Новини