Декілька днів тому Росія пішла на досить дивний і несподіваний крок. Без будь-якої зрозумілої причини раптово до розшуку місцевим МВС було подано двох президентів України — ексглаву держави Петра Порошенка та чинного лідера Володимира Зеленського.

Очевидно, що це було зроблено не просто так, але сенс такого рішення не лежить на поверхні.

Як пояснив нардеп Олег Дунда, рішення оголосити президента у розшук укладається у завдання Москви щодо делегітимізації Зеленського після закінчення терміну його правління.

Попри те, що Конституція України прямо вказує на те, що повноваження зберігаються за президентом під час воєнного стану до закінчення такого, у Кремлі, не маючи можливості перемогти нас на полі бою, вирішили розгойдувати країну зсередини. Для цього країна-агресор використовує всі наявні ресурси.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Щоб розхитати суспільство, окупанти залучають колишніх політиків та експертів, які зараз мешкають у Європі. Вони використовують тікток, телеграм-канали та інші сучасні інструменти», – зазначив Дунда.

Популярне: