Головна Новини Світ Росія Що не так з "миролюбними" заявами Путіна під час інавгурації
commentss НОВИНИ Всі новини

Що не так з "миролюбними" заявами Путіна під час інавгурації

У Центру протидії дезінформації пояснили, що Путін своїй промові на інавгурації насправді не вказав про готовність Росії до переговорів.

7 травня 2024, 14:41
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Кремлі відбулась церемонія так званої інавгурації Володимира Путіна на п'ятий термін на посаду президента РФ. Під час заходу російський диктатор заявив, що нібито Москва не відмовляється від переговорів з Західними країнами. У Центру протидії дезінформації (ЦПД) пояснили, що не так з заявами Путіна.

Що не так з "миролюбними" заявами Путіна під час інавгурації

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час промови на інавгурації Путін намагався просунути пропагандистський наратив про "миролюбність" Росії. Проте одразу почав висувати умови та вказав, що Кремль й надалі протистоятиме Заходу.

Зокрема Путін заявив, що Росія нібито не відмовляється від діалогу з західними країнами, а хоче розмови "на рівних, а не з позиції сили". Також очільник Кремля стверджує, що Росія й надалі продовжить роботу у формуванні "багатополярного світопорядку". У кінці промови російський диктатор назвав росіян "великим народом" та завершив виступ словами "разом переможемо".

"Насправді жодні дії москви не свідчать про готовність до змістовних переговорів. "Миролюбним" заявам путіна передував ядерний шантаж та погрози. Одночасно з заявами про переговори путін закликає росіян до єднання для "здобуття перемоги", тим самим перекреслюючи будь-які сподівання власного населення на завершення війни", — пояснюють виступ Путіна у Центрі протидії дезінформації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на країни, які відмовились їхати на інавгурацію Путіна попри запрошення Росії.

Також "Коментарі" писали про країни ЄС, які вирішили відправити своїх представників на інавгурацію російського диктатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини