RU
 

ТЦК рекомендують не писати в соцмережах про пересування їхніх працівників

Текст: ,  7 травня 2024, 15:05
0
10777
ТЦК рекомендують не писати в соцмережах про пересування їхніх працівників
Фото: Соцмережі (ілюстративне фото)
ТЦК попереджають українців про кримінальну відповідальність за повідомлення в сомережах про пересування їхніх працівниів

Повідомлення про пересування співробітників ТЦК може розцінюватися як перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період.

За поширення інформації в соціальних мережах щодо пересування співробітників ТЦК під час виконання ними службових обов’язків передбачено кримінальну відповідальність. Про це нагадує служба зв'язків з громадськістю Хмельницького ОТЦК та СП.

"Поширення інформації в соціальних мережах інтернет, спільнотах месенджерів, щодо місця перебування, пересування військовослужбовців ТЦК Хмельницької області під час виконання ними заходів оповіщення військовозобов’язаних громадян - призводить до розкриття форм та методів виконання завдання з призиву на військову службу для захисту України, а також призводять до підриву авторитету Збройних Сил України у суспільстві", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що такі дії містять ознаки складу злочину, передбаченого частиною 1 статті 114-1 Кримінального кодексу України (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період), за що передбачено від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що в Кривому Розі в ТЦК помер військовозобов'язаний.

Нагадаємо, раніше в місті Бучач в Тернопільській області чоловік помер після кількаденного перебування у місцевому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. 

Суїцид та жорстке затримання: нові скандали з ТЦК

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: военкомат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі