«Був здоровою людиною»: мати та працівники ТЦК розповіли обставини смерті 44-річного чоловіка у Кривому Розі

У Кривому Розі відкрили кримінальне провадження через смерть чоловіка у стінах ТЦК. Матір загиблого наголошує, що її син раніше не мав проблем зі здоров’ям.

Про це повідомляє Відкритий.

У Кривому Розі військовозобов’язаний чоловік помер у стінах територіального центру комплектування.

Згодом у соцмережах почали ширитися фотографії з лікарським висновком. В документі вказано, що причиною смерті може бути отруєння хімічною речовиною. За фактом загибелі чоловіка відкрили кримінальне провадження.

«Був здоровою людиною»: мати та ТЦК розповіли подробиці смерті 44-річного чоловіка в Кривому Розі

Фото: Свої. Кривий Ріг

«Ще раз закликаємо всіх утримуватися до завершення відповідних експертиз та розслідування правоохоронних органів з приводу смерті військовозобов’язаного, яка сталася 5 травня у приміщенні Саксаганського ТЦК та СП від емоційних, необґрунтованих заяв і передчасних висновків, зокрема не коментувати оприлюднений окремими інтернет-ЗМІ лікарський висновок про смерть цього громадянина внаслідок отруєння невідомою хімічною речовиною. Всі висновки – лише після завершення слідства, проведенню якого командування і особовий склад ТЦК та СП максимально сприяють.

Додатково повідомляємо, що цей громадянин, відповідно до висновку військово-лікарської комісії, був визнаний придатним до військової служби. У  територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки цей громадянин 1979 року народження перебував з метою оформлення документів для призову за загальною мобілізацією відповідно до Указу Президента України «Про загальну мобілізацію» від 24.02.2022 року №65/2022», – повідомили у пресслужбі Дніпропетровського обласного ТЦК та СП.

«Був здоровою людиною»: мати та працівники ТЦК розповіли обставини смерті 44-річного чоловіка у Кривому Розі - рис. 1

На думку матері загиблого, її син ніколи не мав проблем зі здоров’ям. Жінка наголошує, що, можливо, до загибелі призвело побиття.

«Він ніколи не хворів, був здоровою людиною. Я не розумію… Я не знаю, що там трапилося, але це явно було якесь насильство», – зазначила матір загиблого Тетяна Григорівна.

Відео: На Часі. Кривий Ріг

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , , ,