Головна Новини Світ Росія Стало відомо, що чекає на Росію, якщо вона вирішить застосувати ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що чекає на Росію, якщо вона вирішить застосувати ядерну зброю

Захід боїться, що Росія використає ядерну зброю, відзначив і інтерв’ю Главреду екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко. Втім, за його словами, він все ж має чіткий план відповіді на такі дії терористичної РФ

7 травня 2024, 15:46 comments1630
Поділіться публікацією:

Як вважає Володимир Огризко, Захід все ж продовжує боятися того, що терористична Росія може зважитися на використання ядерної зброї. Саме тому, каже дипломат, кремлівський диктатор Володимир Путін, активно продовжує свій шантаж.

Стало відомо, що чекає на Росію, якщо вона вирішить застосувати ядерну зброю

Володимир Огризко

"Тому він і розмахує цією ядерною палицею, щоб усі його боялися",
- заявив колишній міністр закордонних справ.

Втім, за його словами, Захід все ж має чіткий план, як реагувати, якщо Росія все ж наважиться використати ядерну зброю. За його словами, тоді протягом кількох десятків годин російська армія та весь військово-промисловий комплекс РФ буде знищено неядерною зброєю.

"Це означатиме для Путіна кінець його режиму",
— відзначив Огризко і додав, що Путін уже давно отримав попередження про те, що на нього очікує у разі застосування ядерки.

Саме тому екс-голова МЗС вважає, що кремлівський диктатор все ж не наважиться використовувати ядерну зброю. Всі його заяви про зворотне є звичайним блефом, впевнений Огризко.

При цьому дипломат додав, що Україні необхідно активно пояснювати західним партнерам, які все ж мають сумніви щодо використання чи невикористання ядерної зброї Росією, не боятися заяв Путіна, з допомогою яких він просто хоче нейтралізувати активні дії деяких членів НАТО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що терористична Росія розпочала новий виток погроз із приводу застосування ядерної зброї. Зокрема, Міноборони РФ повідомило, що отримало наказ провести навчання із використання ядерної зброї. Втім, в Україні вважають, що Путін є боягузом і не піде на те, щоб натиснути на "червону кнопку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини