close-btn

Revolut запустив власну криптобіржу

Криптовалютна біржа Revolut X в першу чергу розрахована на професійних трейдерів цифрових активів

Revolut запустив власну криптобіржу

Фото згенеровано за допомогою chatgpt.com

Нагадаємо, у лютому цього року британська фінтех-компанія з українським корінням Revolut почала тестувати свою криптовалютну біржу Revolut X для обмеженої аудиторії.

Тепер стало відомо, що криптобіржа Revolut X стала офіційно доступна професійним трейдерам криптовалюти.

В електронному листі Revolut, яка має понад 40 мільйонів клієнтів у всьому світі, зазначила, що створила Revolut X для конкуренції з провідними криптовалютними біржами.

Читайте також: Колишні працівники Revolut створили гібридну криптобіржу X10

Автономна біржа створена, щоб спонукати користувачів торгувати через неї, а не купувати та продавати за допомогою програми Revolut, пропонуючи нижчі комісії.

Зокрема, Revolut стягуватиме нульову комісію з того, хто здійснює угоду, і 0,09% з того, хто її бере.

У той час як деякі банки пропонують клієнтам торгівлю криптовалютою в тій чи іншій формі, Revolut є одним з перших, хто створив автономну криптовалютну біржу для цієї мети.

Нагадаємо, Revolut об’єднала зусилля з криптогаманцем MetaMask із самостійним зберіганням, щоб запропонувати Revolut Ramp. Ця функція дозволить користувачам поповнювати свої гаманці MetaMask за допомогою облікового запису Revolut.

Зокрема, цифровий банк дасть змогу робити криптовалютні покупки безпосередньо в гаманці MetaMask у Великій Британії та Європейській економічній зоні (ЄЕЗ), намагаючись спростити додавання криптовалюти в гаманці із самоохороною.

Раніше ми повідомляли, що платформа Revolut розширила горизонти міжнародних переказів, вводячи новаторську функцію мобільних гаманців. Ця ініціатива спрямована на полегшення процесу трансграничних платежів, де для відправлення коштів потрібно знати лише ім’я одержувача та його номер телефону або електронну пошту.

Також ми писали, що Revolut додав європейські біржі до своєї торгової платформи в Європейській економічній зоні (ЄЕЗ) та запровадив ряд корисних змін для клієнтів.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Revolut внесли до списку банків, що підлягають моніторингу

Revolut може втратити мільйони через судовий позов

У Revolut і Wise з’явиться конкурент: хто саме

За матеріалами CoinDesk

google news