Судячи з фотографій у її Instagram-блозі, 61-річна актриса забула, що таке старіти.

Про цю інформацію повідомив Radiotrek.

1986 року з’явився турецький телесеріал “Королек – пташка співуча”, який завоював серця мільйонів глядачів. У ньому головну роль виконала Айдан Шенер, котра стала справжнім кумиром. Глядачі захоплювалися силою та незалежністю її персонажа, який сміливо долав усі перепони.

Айдан народилася у небагатій турецькій сім’ї, але її батьки намагалися дати їй усе, що могли. Вже з дитинства оточуючі помічали її незвичайну красу і батьки мріяли про те, щоб дочка стала знаменитою.

Її зіркова кар’єра розпочалася ще у дитинстві, коли вона виграла конкурс краси “Міс Туреччина”. У 1981 році вона представила свою країну на конкурсі “Міс Світу” та посіла призове місце. Після цього розпочалася її модельна кар’єра.

Завдяки своїй зовнішності та таланту, Айдан привернула увагу і кінорежисерів. Вона дебютувала в серіалі “Маленький начальник” у 1983 році, а справжню славу принесла їй головна роль у серіалі “Королек – пташка співуча” у 1986 році.

На даний момент Айдан вже не так часто з’являється на екранах у серіалах та фільмах. Остання її знакова роль була у 2017 році у серіалі “Деніз у моєму серці”. Відомо, що із 2016 року Шенер займається благодійністю.

Судячи з фотографій у її соціальних мережах, 61-річна актриса вранці п’є якийсь “елоксир, що омолоджує”. Вона нерідко публікує знімки в коротких шортах, спідницях або купальниках, що викликає інтерес і захоплення її шанувальників.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Популярне: