Киянин застрелив собаку сусідки: яке покарання йому загрожує

Тварину раніше привезли з зони бойових дій

У Подільському районі киянин застрелив собаку сусідки - слідчі повідомили про підозру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Щодо обставин події у поліції розповіли, що перебуваючи у власні оселі, порушник тричі прицільно вистрілив у бельгійську вівчарку, яка знаходилась на сусідньому подвір’ї. Внаслідок отриманих травм тварина померла. За скоєне правопорушення чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

“Інформація про подію надійшла до столичної поліції на початку минулого місяця. Чоловік, який доглядає за приватним будинком поки його господарі за кордоном, виявив на подвір’ї застрелену собаку породи бельгійська вівчарка. Тварину власниці оселі раніше привезли з зони бойових дій”, - уточнили у поліції.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний сусід – 51-річний місцевий мешканець. 

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зловмисник підпалив автомобіль. У поліції уточнили обставини злочину - порушник через незачинені двері проник до салону автомобіля ВАЗ та запальничкою підпалив речі, які там знаходились. Внаслідок дій зловмисника транспортний засіб вигорів вщент. 

Зловмисника затримали, ним виявився раніше не судимий 38-річний мешканець Дніпропетровської області. Як порушник пояснив свій вчинок, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися