close-btn

3 альткоїни, на які варто звернути увагу в травні

Біткоїн та Ethereum знижуються, однак деякі альткоїни кидають виклик ринковим тенденціям. До цього списку, зокрема, відноситься і Solana. Розглянемо монети, за якими цього місяця варто слідкувати

3 альткоїни, на які варто звернути увагу в травні

3 альткоїни, на які варто звернути увагу в травні Фото: freepik.com, pngwing.com

Solana (SOL)

Цей альткоїн останнім часом відновився та демонструє непогані результати. Сьогодні йому вдалося утриматися на рівні $150. Монета зросла на 4,54%, встановившись на рівні $155,02. Обсяг торгівлі SOL за останні 24 години зріс на 116,38%, до $3,24 млрд.

За останні 7 днів зростання становить близько 7%. При цьому, актуальна вартість значно нижча її ATH (найвища ціна) у $260. Очевидно, що Solana може стати відмінною інвестиційною можливістю для цього сезону альткоїнів.

Avalanche (AVAX)

Запеклий конкурент Ethereum з багатоланцюговим підходом, Avalanche зумів залучити таких великих гравців, як MasterCard. Починаючи з 2021 року, фактично, блокчейн увійшов до топ-10 найбільш використовуваних. Це не дивно, враховуючи, що він був створений для вирішення проблем масштабованості та транзакційних витрат на Ethereum.

Незважаючи на нещодавню невдачу, його криптовалюта, AVAX, демонструє чітку тенденцію до зростання протягом останніх кількох днів. Її поточна ціна на становить близько $36,08, а за останні 24 години вона зросла на 3,79%.

Читайте популярне: Понад 90% транзакцій зі стейблкоїнами проводяться ботами: дослідження VISA

Chainlink (LINK)

Ця монета однозначно може бути цікавою до розгляду інвесторами. Chainlink — це блокчейн-мережа оракулів, яка допомагає смарт-контрактам Ethereum підключатися до платіжних систем, API і різних зовнішніх джерел даних. Проєкт об’єктивно має великий потенціал.

Нативний токен проєкту, LINK, наразі торгується на рівні близько $14,24 зі стійким зростанням за останні 7 днів. Після досягнення свого історичного максимуму в $52,8761 у травні 2021 року, LINK може незабаром встановити новий рекорд.

Раніше ми писали, як використовувати рівні підтримки та опору в криптовалютній торгівлі.

Нагадаємо, що рівні підтримки та опору є одними з найважливіших і найчастіше використовуваних інструментів для аналізу криптовалютних ринків. Ці поняття відображають основні принципи торгівлі та інвестування і служать фундаментальними інструментами навігації, допомагаючи визначити потенційні точки розвороту або продовження тренду.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Vodafone планує інтегрувати блокчейн у смартфони

Binance виключить з лістингу 6 великих торгових пар

Coinbase звинувачують у шахрайських діях

За матеріалами cointribune.com, coinmarketcap.com.

google news