Мобільна техніка

Патент розкриває інформацію про розробку складаного iPhone

0

Відомо, що Apple вже досить довго працює над складаним iPhone. У жовтні минулого року компанія подала заявку на патент до Бюро патентів і товарних знаків США (USPTO). Зараз USPTO опублікувала патентну заявку, яка розкриває ключові особливості петлі складного пристрою Apple.

Перший складаний iPhone компанії, здається, є розкладним пристроєм, схожим на серію Samsung Galaxy Flip. Подейкують, шарнірний механізм Apple пропонує «більший діапазон руху».

На фіг 1 зображено складний пристрій Apple, який, за словами компанії, є стільниковим телефоном, комп’ютером або іншим портативним електронним пристроєм. Таким чином, Apple може працювати над іншими пристроями, такими як складаний iPad, а також над складаними iPhone. Примітно, що аналітик Apple Мінг-Чі Куо очікував, що гібридний складаний iPad-MacBook надійде в масове виробництво у 2027 році.

Фіг 2 — вид збоку частини ілюстративного електронного пристрою, що має шарнір із ланками. За словами компанії, дисплей може складатися в обох напрямках (всередину і назовні) за допомогою цієї конструкції петлі. Хоча це буде єдиний у своєму роді пристрій на ринку, компанія не підтвердила, що це станеться найближчим часом.

Патентні зображення показують, що складні пристрої від компанії будуть оснащені пластинами синхронізації шестерень зі зчепленими зубами. Це забезпечить «синхронізований обертальний рух між лівою та правою половинами шарніра». Шарнір може мати кілька взаємопов’язаних точок, які можуть бути з’єднані одна з одною для обертального руху.

Тим не менш, ви повинні зауважити, що компанії, включаючи Apple, подають численні патенти на кожну технологію, над якою вони працюють. Однак лише деякі з них досягають кінцевого продукту. Таким чином, практично немає гарантії, що складаний iPhone або інший пристрій Apple потрапить на полиці з запатентованими технологіями.

Comments

Comments are closed.