Виступ України на Євробаченні-2024: де та коли дивитися

Сьогодні відбудеться перший півфінал “Євробачення-2024” у Мальме, де 15 учасників будуть змагатися за право представити свою країну у фіналі. Україну у цьому півфіналі представлятимуть дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею “Teresa & Maria”, а їх виступ заплановано під пʼятим номером.

Про це повідомляє Суспільне.Культура.

Телеканал Суспільне Мовлення забезпечить пряму трансляцію “Євробачення” на кількох платформах, включаючи телебачення та цифрові платформи, щоб глядачі мали можливість дивитися подію онлайн.

Де буде показана трансляція

  • Телебачення;
  • Пряму трансляцію першого півфіналу “Євробачення-2024” можна буде побачити на телеканалі Суспільне Культура. Коментуватиме шоу Тімур Мірошниченко.
  • Цифрові платформи;
  • сайт Суспільне Культура;
  • сайт Суспільне Євробачення;

Коли: півфінал розпочнеться 7 травня о 22:00.

Де можна проголосувати?

Голосування у півфіналі розпочнеться після виконання останньої пісні і триватиме приблизно 15–25 хвилин.

Глядачі матимуть можливість віддати свої голоси за допомогою застосунків для iOS, Android або Windows. Зокрема, через цей додаток можна буде голосувати з країн, які не беруть участь у конкурсі.

Також із країн, які не беруть участь у конкурсі, можна проголосувати через спеціальний сайт. Голосування для таких глядачів розпочнеться після закінчення трансляції другої генеральної репетиції обох півфіналів напередодні ввечері та завершиться на початку прямого ефіру.

У півфіналах можуть голосувати лише глядачі тих країн, які беруть участь у відповідному півфіналі. Тобто в Україні можна віддати свої голоси лише 7 травня. У першому півфіналі зможуть проголосувати глядачі з Німеччини, Швеції та Великої Британії, а у другому — з Франції, Італії та Іспанії.

Кожен глядач може проголосувати до 20 разів за представників країн, які йому подобаються.

Джерело shotam

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше