Головна Новини Світ Росія У Росії визнали, що вони захоплюють міста на Донбасі, рівняючи їх із землею
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії визнали, що вони захоплюють міста на Донбасі, рівняючи їх із землею

Російський пропагандист Захар Прилєпін в ефірі росТБ визнав, що РФ захоплює міста Донбасу, цілковито знищуючи їх. Тільки таким чином, за його словами, ці міста можна окупувати

7 травня 2024, 18:12
Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Захар Прілєпін заявив, що Росія вимушена руйнувати міста в Донецькій області, щоб таким чином мати змогу їх захопити.

У Росії визнали, що вони захоплюють міста на Донбасі, рівняючи їх із землею

Захар Прілєпін

"Було містечко и его немає. Щоб його взяти, довелося його руйнувати",
— заявив Прілєпін.

Як відзначив журналіст Денис Казанський, зрозуміти логіку російських окупантів важко. Він не розуміє, навіщо РФ випалена земля на місці міст Донецької області. В цьому контексті журналіст також нагадав нещодавню заяву кремлівського диктатора Володимира Путіна, який заявив, що Україна, буцімто, страшною силою знущалася над мешканцями Донецької області, тому терористична Росія просто "змушена" була розпочати свою "спеціальну воєнну операцію".

При цьому Казанський додав, що насправді Росія знущається над мешканцями Донецької області, знищуючі цілі міста, а не Україна.

Окрім того, Прілєпін додав, що росіянам довелося вбити сотні тисяч людей, і ймовірно, їх буде ще більше. При цьому він підкреслив, що має тверде переконання, що без таких дій РФ ці люди, українці, буцімто, рано чи пізно самі приєдналися до РФ і навіть би служили в її армії.

Також російський пропагандист додав, що немає ніяких передумов того, що Росія, наприклад, через два місяці зможе захопити Київ. Також він підкреслив, що люди починають розуміти, що насправді відбувається.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що країна-терорист, дійсно, рівняє із землею українські міста. Багато міст перетворилися на руїни і українці, які змушені були покинути свої домівки, уже не матимуть, куди повернутися після війни.

Зараз окупанти націлилися на Часів Яр і формують штурмові загони, щоб захопити це місто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини