RU
 

На Донеччині судитимуть жінку, через недбалість якої згоріла дитина

Текст: ,  7 травня 2024, 18:44
0
821
На Донеччині судитимуть жінку, через недбалість якої згоріла дитина
Фото: Донецька обласна прокуратура
Через недбалість матері в пожежі загинула дитина

Жінка залишила сина двох дочок нібито під наглядом сусідки, але та нічого про це не знала і насправді діти були без нагляду.

На Донеччині судитимуть жінку, через недбалість якої загинула трирічна дитина. Про це у вівторок, 7 травня, повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури.

Повідомляється, що 22 лютого 2024 року 41-річна жінка, уродженка Республіки Бурятії РФ, яка проживала у Краматорську, вирішила поїхати до свого чоловіка в інше місто. А  щоб не брати з собою трьох дітей - трирічного хлопчика й дівчаток 8 й 11 років - мати залишила їх у літній кухні й принесла туди їжу й одяг, а біля пічки поклала дрова.

Дітям жінка сказала, що за ними наглядатиме сусідка, але та ні про що не знала, і діти була вдома без нагляду майже тиждень, що закінчилося трагедією.

"Через деякий час речі, які лежали біля пічки, загорілися, а пізніше вогонь перекинувся на решту приміщення. Внаслідок пожежі дівчата отримали опіки різного ступеня тяжкості, а їхній братик загинув, згорівши заживо", - йдеться в повідомленні.

Дітей забрали від матері, їй загрожує ув’язнення на до 5 років за злісне невиконання встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Раніше повідомлялося, що в Києві з вікна багатоповерхівки випала дворічна дитина, батьки якої спали п'яні.

У Дніпрі 14-річна дівчина стріляла в знайому

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: детиребенокпрокуратураДонецкая областьМать
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі