Головна Новини Світ Франція Франція накинулася на Росію зі звинуваченнями. Що розлютило Макрона
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція накинулася на Росію зі звинуваченнями. Що розлютило Макрона

Франція жорстко засудила виклик свого посла в Росії до МЗС країни-агресора. Париж звинуватив Кремль у використанні тактики залякування через дипломатичні канали

7 травня 2024, 18:57 comments5689
Поділіться публікацією:

У МЗС Франції жорстко засудили виклик свого посла в Росії до міністерства закордонних справ країни-терориста. На цій зустрічі дипломати РФ засудили політику Франції, яку назвали провокаційною.

Франція накинулася на Росію зі звинуваченнями. Що розлютило Макрона

Франція

У МЗС Франції заявили, що Росія вдається до тактики залякування і для цього використовує дипломатичні канали.

"Франція відзначає, що дипломатичні канали вкотре були використані для маніпулювання інформацією та залякування", 
– заявили у міністерстві закордонних справ.

При цьому у МЗС Франції звинуватили Росію в тому, що вона знову перекладає відповідальність за все те, що відбувається і намагається звинуватити країни Заходу в агресивній поведінці, хоча насправді таку поведінку демонструє, власне РФ. Зокрема, відзначили в МЗС, саме Росія розв’язала свою криваву загарбницьку війну в Україні. Окрім того, в міністерстві додали, що Москва вчиняє дії агресивного характеру, щоб дестабілізувати країни Європи і для цього, наприклад, використовує кібератаки.

Окрім того, у МЗС Франції додали, що вони і далі підтримуватимуть Україну, бо вона робить все для того, щоб захистити свій суверенітет, а також територіальну цілісність.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що крім посла Франції МЗС Росії викликало і посла Британії, щоб висловити своє "обурення" із приводу того, що Лондон дозволив використовувати Україні його зброю для того, щоб завдавати ударів по території РФ. Британії пригрозили вдарити по її військовим базам в Україні чи за її межами, якщо їх зброя таки буде використана для нанесення ударів по території РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

7 травня 2024, 18:04

Чувак не кается,.Министр обороны позвонил кужугетовичу получил кучу угроз..послал посла на инаугурацию та же хрень..уже хочется спросить..чел..ты тупой?может хватить иметь дело с неадекватом?игнор лучшая хрень..


Новини