У Росії доводиться викидати на звалище сотні тонн свіжих овочів, оскільки з ними нема кому працювати. Про це розповів автор відео, який опублікував на YouTube цілі гори придатної до реалізації продукції, що готуються утилізувати аграрні господарства.

За словами чоловіка, запис був зроблений у Луховицькому районі Підмосков’я, де раніше працювала велика кількість мігрантів із країн Середньої Азії.

Зараз працювати в аграрних підприємствах у багатьох регіонах РФ просто нема кому. Чоловіків масово призивають до армії, а «заробітчани» їдуть до рідних країн через підтримку на державному рівні ксенофобських настроїв.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Таджиків, узбеків повиганяли – перебирати нема кому. Все викидається. Все свіже. 800 тонн за кілька днів привезли. Я шокований», — повідомляє автор ролика.

Популярне: