close-btn

У Дії зʼявився офіційний канал у WhatsApp

Відтепер у Дії є офіційний канал у месенджері WhatsApp

У Дії зʼявився офіційний канал у WhatsApp

У Дії зʼявився офіційний канал у WhatsApp Фото: freepik.com

Про це Дія написала у своєму каналі в Telegram.

«Турбуємось, щоб українці отримували перевірену інформацію з офіційних джерел, — розширюємо канали комунікації держави у смартфоні. Підписуйтесь на Дію у WhatsApp Channels», — написали в Дії.

Підписатися на канал можна за посиланням.

Крім того, нагадали, що для того, щоб бути у тренді держави на цифровізацію потрібно підписатися на канали Міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова та безпосереднього на Міністерство цифрової трансформації.

Також у Дії є офіційні канали і сторінки на Facebook, Instagram, Twitter та Viber.

Цікаве по темі: У Дії скоро зʼявиться Е-посвідчення для ветеранів

Дія — мобільний застосунок, вебпортал і бренд цифрової держави в Україні. Застосунок дає змогу зберігати водійське посвідчення, внутрішній і закордонний паспорти й інші документи в смартфоні, а також передавати їхні копії при отриманні банківських чи поштових послуг, заселенні в готель і в інших життєвих ситуаціях. Також через Дію можна отримати державні послуги.

Нагадаємо, що Дія.Бізнес запустила корисну послугу для українців. Досвідчені експерти підкажуть підприємцям, як розпочати та побудувати робочий процес під час війни, сплачувати податки, та допоможуть з іншими актуальними питаннями.

Профільні експерти, які мають реальні кейси та роки досвіду, зможуть поділитись найкращими практиками. Дія.Бізнес надає консультації на понад 60 різних тем: від маркетингу, продажів, систематизації бізнес-процесів до експорту й управління командою.

Крім того, WhatsApp додав дві нові функції у застосунок. Тепер користувачі зможуть організовувати заходи та зустрічі прямо в WhatsApp, без необхідності використання інших застосунків.

Будь-хто з учасників «Спільноти» може створити подію, а інші можуть відповісти, щоб вся група знала, хто прийде. Гості також можуть знайти подію на інформаційній сторінці групи, а ті, хто збирається прийти, отримають автоматичне сповіщення, коли вона наблизиться.

Ознайомтеся зі нашими популярними матеріалами:

В Дії можна буде розмитнювати авто

Через Дія.Підпис тепер можна повернути квиток на потяг — як саме

У Дії зʼявиться функція онлайн-шлюбу

google news