Комп'ютерна техніка

Представлено iPad Air 6-го покоління з процесором M2

0

Після затримки запуску, а також великої кількості витоків і чуток Apple нарешті представила планшети iPad Pro і iPad Air нового покоління на заході Let Loose. Перший містить значні оновлення в порівнянні зі своїм попередником і, ймовірно, з моделями iPad Pro 2018 року. Тим часом iPad Air 6th Gen з’являється як наступник дворічного iPad Air 5th Gen, який дебютував ще у 2022 році.

Останні пропозиції мають такі необхідні оновлення разом із дещо новим дизайном. Тепер він поставляється у великому 13-дюймовому варіанті розміру дисплея поряд зі стандартною 11-дюймовою моделлю. Читайте далі, щоб дізнатися, що пропонує iPad Air 6-го покоління з коробки. 

Представлений iPad Air 6-го покоління 

Окрім стандартного 11-дюймового варіанту, Apple вперше представляє більшу 13-дюймову модель з iPad Air 6-го покоління. Обидва варіанти мають РК-дисплей Liquid Retina IPS. 13-дюймовий варіант має роздільну здатність 2732×2048 пікселів і пікову яскравість 600 ніт.

iPad Air 6-го покоління зберіг той самий загальний дизайн, що й його попередник, із плоскою рамкою, кнопкою Touch ID у верхній частині та клавішами регулювання гучності з правого боку. Однією з помітних змін є те, що датчик передньої камери тепер переміщено вправо, тобто коли планшет тримається в ландшафтному режимі. Стилус під назвою Apple Pencil все ще прикріплюється магнітом до правої рамки планшета. Останній iPad Air також буде сумісний із нещодавно анонсованим Pencil Pro. Він також отримує функцію Pencil Hover, яка була обмежена моделями Pro.

iPad Air 6th Gen зберігає ті самі камери, що й його попередник. Є 12-мегапіксельна основна камера та 12-мегапіксельна фронтальна камера для селфі. Перший підтримує Smart HDR і запис відео 4K.

Під капотом iPad Air 6-го покоління встановлено процесор Apple M2. Його рекламують на 50 відсотків швидше, ніж M1 Air. Обидва варіанти тепер починаються з конфігурації пам’яті 128 ГБ, що є кращим від попереднього покоління. Планшет підтримує підключення WiFi-6E і 5G.

Ціни та наявність iPad Air 6-го покоління

Вартість iPad Air 6-го покоління починається з 599 доларів (~59 990 рупій) за 11-дюймову базову модель, тоді як 13-дюймовий варіант починається з 799 доларів (~ 79 990 рупій). Він доступний у чотирьох варіантах кольорів, включаючи блакитний, фіолетовий, зоряний та сірий космос. Попередні замовлення на планшет починаються сьогодні, а продаж – з 15 квітня.

Comments

Comments are closed.