Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація на фронті ставатиме критичнішою: що може зупинити росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на фронті ставатиме критичнішою: що може зупинити росіян

За словами Гендельмана, Україні терміново необхідно отримати обіцяне озброєння від країн-союзників та збільшити чисельність збройних сил

7 травня 2024, 21:17
Поділіться публікацією:

Російська  армія  намагається продовжити просуватись по всій лінії фронту поки прибуде  основна військова допомога з Америки  в Україну. Щоб успішно відбити атаки  росіян ЗСУ потребує  два ключові чинники. Про це повідомив  військовий експерт з Ізраїлю Давид Гендельман журналістам  24 Каналу.

Ситуація на фронті ставатиме критичнішою: що може зупинити росіян

Новий наступ РФ (фото з відкритих джерел)

Експерт каже вважає, що успіх українських військових залежатиме  від двох факторів:

·  Озброєння: рішення конгресу США про передачу нового пакета військової допомоги з часом має позитивно вплинути на ситуацію на передовій. Однак наразі не спостерігається збільшення кількості боєприпасів на передовій.

·  Людські ресурси: питання про мобілізацію залишається відкритим. Затримка у прийнятті закону про мобілізацію викликає невизначеність щодо відправлення мобілізованих військових на передову.

Коли ці два аспекти не буде  вирішено, наступні кілька місяців можливо  будуть  вирішальними. Російська армія  буде  намагатись активно просуватись на фронті та захопити якнайбільше українських територій.

"До того, як постачання західної допомоги почне показувати свій вплив, темпи на війні вирішуватимуть все. Зараз темпи на стороні росіян", – зазначає  експерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чому зброя, яку обіцяли Україні, дуже довго не надходить на фронтЯк відзначив Петро Олещук, однією із найбільших проблем України, є терміни постачання зброї від західних союзників в Україну, і про це, зокрема, говорили і на Ставці. За його словами, українці думають, що зброя вже "от-от" буде в Україні, проте насправді питання із поставками працює не так.

Як відзначив Олещук, у випадку "західних партнерів" України все не так просто, і перша перешкода, яку необхідно здолати, це політичний барʼєр, який полягає в уявлені про "допустимість" чи "недопустимість" тієї або іншої допомоги у протистоянні України ядерній російській імперії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 травня 2024, 20:22

Іншою мовою навіть експерти терористичного Ізраїлю кажуть що від України не залежить нічого. Чи буде поставка зі США. Чи буде мобілізовано м'ясо?


Новини