Головна Новини Світ Близький Схід Колишній надійний союзник Путіна почав серйозно погрожувати Кремлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній надійний союзник Путіна почав серйозно погрожувати Кремлю

За словами прем'єр-міністра Пашиняна, це станеться, якщо Москва проігнорує вимоги місцевої влади

7 травня 2024, 21:55
Поділіться публікацією:

Вірменія заблокує  російські телеканали, коли  Москва ігноруватиме вимоги місцевої влади. Про це сказав прем'єр-міністр країни Нікол Пашинян,  інформують росЗМІ.

Колишній надійний союзник Путіна почав серйозно погрожувати Кремлю

Нікол Пашинян (фото з відкритих джерел)

 "Ми не вимагаємо чогось надзвичайного. Договір передбачає повагу до Вірменії та її інтересів. Враховуючи дружні стосунки, ми готові сім разів просити, потім сім вимагати. Але якщо після сьомого разу ці вимоги будуть проігноровані, іншого варіанту немає, ці телеканали мають бути відключені, не повинні вести мовлення", — наголосив  вірменський посадовець.

 ЗМІ нагадують, що з аналогічним  попередженням  виступив один з вірменських міністрів  Мхітар Айрапетян. Як він сказав,  Єреван може в односторонньому порядку анулювати угоду з РФ про співпрацю в сфері масової комунікації, що  регулює мовлення російських телеканалів, коли пропозиції про редагування  угоди не будуть ухвалені.

"Наприкінці березня Телевізійна та радіомовна мережа Вірменії оголосила, що в республіці заборонили трансляцію передач, які веде російський журналіст Володимир Соловйов. Відомство пояснило цей крок "порушенням" статей договору між Єреваном та Москвою про співпрацю у сфері масових комунікацій", — зазначено в  публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пашинян зробив заяву про війну в УкраїніПрем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що Вірменія – не союзник Росії у питанні України та нагадав про міжнародне право щодо визнання державних кордонів. Глава уряду Вірменії нагадав, що він уже говорив, що Вірменія щодо України не є союзником Росії, і це чесна офіційна позиція його країни.

За його словами, Алма-Атинська декларація є основою для визнання незалежності та територіальної цілісності республік, які здобули незалежність після розпаду Радянського Союзу.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

7 травня 2024, 21:34

Этот недалекий армянский чмошник может грозить только своим домашним.Так что не смешите мои тапки.


Новини