Головна Новини Світ Росія Стан важкий: популярний російський співак потрапив до лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стан важкий: популярний російський співак потрапив до лікарні

Микола Носков хворіє вже тривалий час і зараз перебуває в лікарні

7 травня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Російська зірка  Микола Носков опинивсь в лікарні і знаходиться в стані середньої тяжкості.

Стан важкий: популярний російський співак потрапив до лікарні

Микола Носков (фото з відкритих джерел)

Артист, що  кілька років тому  переніс два інсульти, тепер перебуває  в лікарні з ускладненням після вірусу. За інформацією пропагандистських видань, Носков  опинивсь в лікарні з пневмонією на тлі вірусу.

Музикант самостійно прийшов до медиків з причини  загострення хронічної обструктивної хвороби легень. Вони діагностували у співака правобічну пневмонію і вирішили госпіталізувати його.

Зараз стан Носкова оцінюють як середньо-важкий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський співак потрапив до лікарні. Олександр Буйнов  вкотре поскарживсь на  погіршення самопочуття. Після гастролей співаку стало зле,  він  подумав, що перевтомився в зв’язку з насиченим графіком. Далі в  російської знаменитості  піднялась висока температура і він  поїхав до  медиків. 

Лікарі спочатку сказали,  що у Буйнова — пневмонія. Як повідомляють, цей прихильник Путіна  вже чимало часу  бореться з онкологією  і його організм від цього є ослабленим.

Також "Коментарі" писали про те, що комік з РФ, який підтримує війну проти України, загримів до лікарні. Гумориста з РФ Євгена Петросяна готують до операційного втручання. Повідомляють, що впавши  на вулиці, він зламав ключицю. 

Все виявилось більш, аніж серйозно. Перед  вихідними  його оперуватимуть. Медики  хочуть  поставити в руці  гумориста  титанові пластини. Тепер  комік  знаходиться в медичному закладі  під наглядом лікарів. Перед  операцією  його не відпускатимуть  додому. При цьому, раніше  гуморист  мав кілька операцій на серці. Стверджують, що  в артиста  давні проблеми з цим органом. Але тоді  він сказав, що вірить в краще і не збирається  помирати.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини