RU
 

Ту-95 випустили ракети по Україні: коли чекати

Текст: ,  8 травня 2024, 02:32
2
42191
Ту-95 випустили ракети по Україні: коли чекати
Фото: Getty Images
Ту-95 випустили хвилю ракет

Крилаті ракети, які за попередніми даними, випустили стратегічні бомбардувальники, можуть бути в небі України менш, ніж за годину. Також триває повітряна тривога через БПЛА.

Моніторингові канали повідомили про пуски крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95. Ракети можуть бути у небі України менше, ніж за годину.

Зазначається, що попередньо о 02:00 було здійснено пуски ракет типу Х-101/555/55 з Ту-95 з району аеродрому Енгельс Саратовської області РФ.

Ракети очікуються біля кордонів України: ~03:00 - 04:00.

У Повітряних силах ЗСУ про пуски ракет з Ту-95 поки не повідомляє.

За даними каналу Чому тривога | Радар, ракети були випущені в одну хвилю. Зараз вони у Воронезькій області, будуть заходити ймовірно через Харківщину.

Тим часом на половині території України триває повітряна тривога через ворожі БПЛА. За останніми даними, Шахеди зафіксовані на межі Черкащини та Полтавщини  курсом на Київщину. 

Раніше у Центрі стратегічних комунікацій Сил оборони півдня повідомили, що РФ вивела у Чорне море підводний човен із Калібрами.

Половина ракет КНДР не долетіли до цілей в Україні - Офіс генпрокурора

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: авиацияракеты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі